Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
PIOTR TRYTKO Agnieszka Rychlak Piotrus Pan Tiesto Tiesto Grażyna 8 (2387 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
z murzynem calowac sie...pania prezydentowa zostac
a. z jezyczkiem - prezydentowa usa
b. bez - jednej z republik bananowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...a jakaz to inna opcja,ci sie przysnila,moja droga giovi.
nie wstydz sie ,powiedz jak to bylo.
postaram sie jakos pomoc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...taki jeden,moj kolega,zwykl mawiac - dziewczyny,zdejmujcie majtki,bedziemy sie calowac!
a jedna kolezanka (jedna z tych co pija rowno z facetami,a nawet lepiej) - wszystko juz bylo,tylko sexu nie bylo!

ale to chyba troche nie na temat?
zreszta co mi pozostaje,siedze sam przed laptokiem i czegos mi brakuje...bardziej w realu (nie mylic z siecia handlowa)
niz w marzeniach sennych...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
panladny napisał:
...taki jeden,moj kolega,zwykl mawiac - dziewczyny,zdejmujcie majtki,bedziemy sie calowac!
a jedna kolezanka (jedna z tych co pija rowno z facetami,a nawet lepiej) - wszystko juz bylo,tylko sexu nie bylo!

ale to chyba troche nie na temat?
zreszta co mi pozostaje,siedze sam przed laptokiem i czegos mi brakuje...bardziej w realu (nie mylic z siecia handlowa)
niz w marzeniach sennych...

Proponuje odejsc od laptoka i poszukac moze w tym realu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Sztygar napisał:
'JLK21'', masz super rozowy kapelusz, szkoda tylko, ze meskich nie bylo. Na ten kapelusz napewno fajnej dziewczyny nie poderwiesz, ale moze Ty wcale dziewczyn nie chcesz podrywac, tylko facetow? jak tak to przepraszam w takim razie. To jeszcze tylko zaloz koszulke z owieczka i sukces gwarantowany!
albo dyskutujemy i "walczymy na argumenty albo obrzucamy sie miesem i wyzywamy od pedalow... przepraszam Cie bardzo ale nie jestem gejem a z dyskoteki wychodze z ta kobieta z ktora chce wyjsc!! i nawet jesli chcialbym wyjsc z facetem (tfu tfu tfu - nie jestem pedalem!!) to jest to moja prywatna sprawa!! wodki PROSTACZKU razem nie pilismy!! ergo, uprzejmie prosze o nie wycieranie sobie swoich smiesznych postow moja osoba!! znajomosc cyctatow i polskiej sceny hiphopowej nie predestenuje Cie do takiego zniewazania innych osob

Sztygar napisał:
''JLK21'', jak jestes taki super wyksztalcony i tak dobrze jest w Polsce, to dlaczego wyjechales do Norwegii do pracy??? Taki patriota z Ciebie? Sprawdzilem Twoje IP, zalozyles sobie kilka profili z tego samego komputera i piszesz pochlebne sobie komentarze, podszywajac sie pod inne osoby. Juz wiecej nie bede sie wypowiadal tutaj, szkoda mi czasu na pisanie z Wami. Dlatego tez, tylko czesc skomentowalem Waszych ostatnich wypowiedzi. Swoj cenny czas wole poswiecic synowi i zonie. Zreszta glupim sie wierszy nie pisze!!! Nie bede sie z Wami klocil bo bardziej pogorszy sie Wasz stan zdrowia.
mam zwyklego neta z telenora i nie wiem kto moze miec takie samo IP jak ja... nie wystawiam sobie sam komentarzy i szczerze powiedziawszy nie przyjmuje uwagi do kilku slow od innych osob w moim profilu a sam fakt ze Ty zwrociles na to uwage moze swiadczyc tylko i wylacznie o Twoich kompleksach... a sam pomysl wystawiania komentarzy samemu sobie - zaczerpniety jest zapewne z autopsji??

Sztygar napisał:
''JLK21'', ''Gabriel'', ''krolestwo za konia'', zmarnujecie sobie zycie przed tym komputerem, tyle postow napisalisie i jeszcze glupich. Bialaczki dostaniecie w dodatku, lepiej idzcie pobiegac, pocwicyc na silowni, moze wtedy po 15 latach cwiczen uda Wam sie mi dokopac. Tak to tylko cwiczycie sprawnosc palcy. Wyjdzcie do ludzi, spotkajcie sie ze znajomymi w realu, a nie rozmawiajcie z za monitora. Tylko, pewnie nie macie znajomych z takim egoistycznym podejsciem do zycia, nikt Was nie lubi.
glosniej krzyczysz - Twoja porazka bedzie bardziej zalosna!!! jestem singlem i robie co chce, kiedy chce i z kim chce ;p
widze ze Twoja silownia i sterydowe pakowanie w biceps nie nauczyly Cie podstaw walki: otoz przeciwnika sie nie lekcewazy - nawet jesli wydaje sie slabszy... nie musze sie chwalic swoimi doswiadczeniami zyciowymi ani swoja sportowa przeszloscia ale w ciemnej uliczce potrafie sie obronic. nie atakowac ale bronic - nie sztuka jest przywalic komus w nos ale sztuka jest obronic sie tak zeby ten nos komus utracic.. tego sie nauczylem na Judo i na boksie jeszcze w PL ;p

Sztygar napisał:
Jakby Wam w Norwegii ktos nie pomogl na poczatku, to byscie na dworcu kolejowym w Polsce siedzieli i do puszki kase zbieralali.
tak - na poczatku pomogla mi pani w urzedzie, powiedziala krok po kroku co i jak i w przeciagu miesiaca w okresie letnim - znalazlem prace i wyrobilem komplet potrzebych dokumentow, z otrzymaniem karty bankomatowej wlacznie a pracuje w Norwegii bo chce!!

Sztygar napisał:
Co to za strasznie drogi kurs ''JLK21'', wybrales, ze pracujac w Norwegii za bardzo dobre stawki z tego co piszesz(napisales, ze sie szanujesz), ze Cie nawet na nowa komorke nie stac!!!
napisaslem juz wczesniej: za pierwsza wyplate oplacilem kurs norweskiego i za druga tez a nie poszedlem do sklepu po nowa komore - teraz to ja mam komore i nie tylko i nie mam zadnych problemow..
odpowiedzialem jednym zdaniem: `zamiast na nowa komore wydalem na kurs norweskiego... i teraz to Ty masz problem a ja mam wesolo`.. ja zalatwialem swoja sprawe obok i pani z okienka nawet zaczepila mnie zebym pomogl w tlumaczneiu - nawet nie mrugnela okiem jak jej powiedzialem ze panowe sa tutaj juz 5 lat i mogliby sie nauczyc w koncu jakiegos jezyka i to oni maja problem a ja nie mam czasu... proste!!
swoja droga: zarzucasz gabriel`owi nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem a sam nie potrafisz zrozumiec prostego przekazu w zdaniu podrzednie zlozonym. to sie nazywa hipokryzja!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
JLK21 napisał: zarzucasz gabriel`owi nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem a sam nie potrafisz zrozumiec prostego przekazu w zdaniu podrzednie zlozonym. to sie nazywa hipokryzja!!Gabriel , to czyta i interpretuje dane teksty tak jak jemu jest SAMEMU wygodnie i nie nagina się do wymysłów Innych Użytkowników forum .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Sztygar! Ja dalej czekam na zgloszenie do pracy!!!! Podnosze stawke do 50 koron na godzine(tak sam od siebie) bonus uzalezniony od wynikow w pracy(niestety).
Sztygar Twoje wypowiedzi nasuwaja tylko jedna mysl-wyszedles spod ziemi ale wzleciales odrazu w chmury a tu jest ziemia,nie mniej czarna i brudzaca niz w kopalni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(Camino)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok